Objev v sobě tuto božskou energii

pátek 29. ledna 2016

Smích prosím :)

 

Smějme se! Smějme se! Smějme se!

Výsledek obrázku pro smích

Není nic krásnějšího, než když se žena upřímně směje a usmívá. Jen si představme, jaké by mohlo být místo, kde žijeme; ulice, kterými každý den chodíme, jak by mohli býti krásnějšími, kdyby se lidé usmívali. Takový nečekaný úsměv, laskavost, to dokáže změnit celý váš svět v mžiku. Nezáleží na tom, jak zle vám před tím bylo, na chvíli je krásně. Proto to za to stojí.

Výsledek obrázku pro smích

#Výzva č.1

Každý den si každý z nás jednou, aspoň jednou řekne, že se usměje na náhodně jdoucího člověka. Jednou. Potěšte jednoho člověka a společně potěšíme desítky a stovky.


Když zažijete takový úsměv, upřímný úsměv z ničeho nic, nějak to na vás zapůsbí. Jakoby to připomínalo něco vřelého...


Samozřejmě připojím i něco pro inspiraci...nevím, jak vám, ale tohle video mě učarovalo a jde se mnou již několik let. Je velice známé, ale nenarazila jsem ještě na člověka, který by mi řekl, ano to jsem viděl...

Taky mi to nedá, ale vzhledem ke zkušensti z jízd v naší pražské MHD, hlavně metru tedy, když si představíme všechny ty unavené, znechucené tváře...je to prostě parádní návod, jak se zabavit takhle při jízdě metrem :)

Shlédněte Video zde

Výsledek obrázku pro smích




 P.S. Znáte dr. Nešpora?


Výsledek obrázku pro smích







1 komentář:

byMisha řekl(a)...

Tak jsem zkusila usmát se na někho cizího na ulici, jen tak...a výsledek? Pohled typu - co to předvádíš, se snad známe? První, druhý, třetí, čtvrtý..ale pak přišel člověk, který ihned reagoval a nenucený úsměv opětoval...a bylo to super! Jojo, je fajn si to občas připomenout :)