Objev v sobě tuto božskou energii

čtvrtek 30. března 2017

Dělám to, co dělám, správně?


Můžu být jógovým mistrem, duchovním mudrcem, lékařem, věnovat se charitě, cokoli jiného, co kdo může být, ale pokud nebudu myslet správně, mluvit správně, cítit se správně, jednat správně a chovat se správně, pak pro mě život nebude fungovat. 

Pokud chci být svým pánem ve svém životě, je třeba se zaměřit právě na to, jak mluvím, jak se cítím, jaké mám myšlenky, jakou realitu tvořím, co vidím okolo sebe? Jak se chovám, jak jednám? To vše musí být v souladu, pozitivní, šťastné, tvořící, pomáhající, dobrosrdečné, soucitné a plné bezpodmíněné lásky.

Pak dostanu vše, co potřebuji v tomto životě, abych našla i pro sebe nepodmíněnou lásku, soucit, srdečnost, štěstí, zdraví i prosperitu. 

Protože jaké semínko zasadím, to také sklidím. Nemůžu zasadit hrušku a očekávat, že mi vyroste banán. 

Jaké myšlenky mám? Jsou plné problémů, stresu, nejistoty a strachu? Nebo jsou šťastné, plné vděku, dobrého pocitu ze správné cesty? Správný pocit přináší další správný pocit. Pocit negativní jen vytvoří další negativní a aby se tělo ubránilo tomuto sebezničujícímu procesu, který vytváříme nevědomě každý den (protože nám o tom nikdo neřek, hlavně, že všichni víme, kde jaká bitva proběhla 500 let zpátky...), tak tělo často onemocní. Pak jsme nuceni udělat změnu.

Když tomu však dáme tu vnitřní práci, bude pro nás všechno fungovat, i správné a šťastné myšlenky. Zdraví a dlouhověký život.

A neee, není to jen pohádka...

Tedy vzhůru k vědomému myšlení, cítění i mluvení! Misha

Žádné komentáře: