Objev v sobě tuto božskou energii

čtvrtek 26. května 2016

20 krát pro šťastné a dlouhé partnerství

  1. Muž musí být nasycen aneb nechtějte nic po muži s prázdným žaludkem. Naučte se vařit nebo si pořiďte hospodyňku. Fast foodem ho rozhodně neohromíte, navíc z něj uděláte pravděpodobně chromého předčasného staříka, o kterého se ve finále budete muset ještě starat.
  2. Neprojektujte do svého partnera své osobní problémy a názory na život. Je pravděpodobné, že on smýšlí úplně opačně a nebo je mu to jedno. 
  3. Telepatie sice funguje, ale je pravděpodobné, že váš partner ji neumí. Zvlášť pokud je to muž. Často je to vlastně úplně naopak. A tak, i když jste přesvědčena, že to je přeci zcela jasné a očividné, to musí vidět proč se asi tak cítím? To to nevidí? To musí vidět! Ne nevidí, smiřte se s tím a když od něho něco chcete, řekněte mu to! Jednou si o objetí musíte holt říct, podruhé přijde samo.
  4. Nechovejte se ke svému partnerovi jako vaše nebo jeho matka. Rozhodně to harmonii vztahu nepřidá! Ani vašemu klidu.
  5. Nebuďte jako vaše matka! Najděte si své vlastní hranice a meze a sny a nechtějte to po partnerovi. Obviňování, že vám partner nepřinesl dosud to, co jste vy chtěli, rozhodně na dlouhověkosti vašeho partnerství nepřidá.
  6. Buďte krásná, čistá, starejte se o sebe, pečujte o něj a o druhé. 
  7. Usmívejte se!
  8. Nikdy se nenechejte zneužívat. Když poznáte, že nestojí za to, nechte ho jít!
  9. Mějte se ráda.
  10. Mějte se ráda.
  11. Mějte se ráda.
  12. Mějte ráda sex, ale považujte ho za něco spirituálního, Jako žena dáváte muži část své energie, tak si rozmyslete, kdo ji od vás bude sosat několik let a jestli za to stojí! Pokud možno sexujte bez vlivu omamných látek jako je alkohol, drogy, pět hrnků kafe denně...což už dnes téměř vymizelo. 
  13. Nehádejte se s partnerem. Buďte moudrá. Jako s dítětem, najděte jiný způsob.
  14. Řekli jste si, že se milujete? Říkejte to!
  15. Neobviňujte neustále partnera z jeho špatných stránek. Ani vám se nelíbí poslouchat dotazy, kdy jako hodláte začít cvičit. Má špatné stránky, tedy stránky, kterým moc nefandíte. Smiřte se s tím. Buď ho milujte i s nimi a nebo vůbec.
  16. Vytvořte prostředí plné tolerance. Když vaše domácnost funguje tak, že diktujete partnerovi co by si měl obléct, jaký účes by si měl nechat udělat, jakou práci by měl mít a že by ty nohy neměl mít takhle nebo že by po doma neměl chodit v tomhle a ta polévka se rohodně takhle nevaří...
    Dopřejte mu svobodu. Dopřejte ji i sobě. Nevyčítejte, že on to dělá jinak než vy. Existuje mnoho druhů rajských polévek.
  17. Buďte vděčná za to, co pro vás dělá.
  18. Každý den vyhledávejte chvíle, které byste mohli trávit spolu. Nikdy nevíte, co taková chvíle může přinést. Někdy přesně za devět měsíců.
  19. Buďme statečné. Oni to tak nemyslí...
  20. Velké ženy vyžadují velké muže!

Žádné komentáře: