Objev v sobě tuto božskou energii

čtvrtek 26. ledna 2017

Bůh

Víte, je velice těžké v dnešní době mluvit o Bohu. Jakého Boha mám vlastně na mysli?

O našem území se říká, že je spíše nevěřící...plné nevěřících lidí...na druhou stranu tady většina lidí říká, že věří v něco. Co je to to Něco? To je Bůh.

Všichni to cítíme. Někde hluboko v nás. Možná máme pocit, že na něj nemůžeme dosáhnout. Ale my můžeme. Vše záleží jen na nás.

Zvolíme si za společníka ďábla nebo Boha? Vždy to bude jeden z nich...

Výsledek obrázku pro buh

My jsme svou podstatou děti boha...jsme božskou myšlenkou a jsme stvořeni k obrazu jeho...pokud se tedy chci napojit na tuto božskou energii, je třeba se chovat jako bůh.

A jak se chová bůh? Je laskavý, je hodný, je milující, odpouští....kolikrát musel odpustit jen nám? A kolik lidí na světě existuje, stará se o všechny lidi. Jediné, co musíme, je napojit se na tuto neviditelnou energii.

Skrze lásku, vděčnost, srdečnost, láskyplnost, klid, disciplínu. Hlavně lásku. Láska je Bůh a Bůh je Láska. Pravdou je, že neexistuje větší síly ve Vesmíru, než je Láska. Kde je Láska, není žádná Karma, protože Láska je Bůh a Bůh nemá Karmu.

Bůh nás stvořil, abychom měli všeho dostatek. Jediné, co musíme udělat, je napojit se na tuto mocnou sílu.

Každý z nás si svého společníka volí každý den...ďábel nebo bůh, temno nebo světlo, láska nebo vztek, víra nebo strach, život nebo přežívání....

A tady je důležitá zpráva. Je jedno jací jste a kde jste teď nebo co teď máte. Je jedno za jak neuspokojivou nebo uspokojivou svou situaci považujete. Ta cesta povede vždy jen přes boha. Je jedno, kolik životů na to kdo bude potřebovat, ale vždy to skončí u boha.

A pro ty, kdo tam již jsou, mám také vzkaz. Náš mozek byl stvořen k tomu, aby tvořil. Ne aby řešil problémy a nejistoty. Pokud jste spojeni s Bohem, využijte toto spojení a tvořte. Tvořte to, co vidíte, že je dobré, že je božské, splňuje atributy božství. Tvořte s láskou. Vytvořte to ve svojí mysli. Počkejte a přijde odpověď...určitě ten proces znáte. Využijte ho. Použijte svou kreativitu. Svou mysl. Propojte ji s tou božskou. A dosáhnete všeho!

A teď důležitá zprává pro všechny. Pokud váháte a nevíte a nechápete kam se váš život v této době ubírá....tak neváhejte a přibližte své myšlenky k bohu. Slovo Bůh je velice silné a není vždy snadné s ním pracovat. Teď je ta pravá doba. Teď je třeba, aby za světlo bojovalo co nejvíce lidí. Aby zachránili sami sebe.

Otevřeme se bohu a energii s ním spojenou. Teď je ten čas. Nic jiného nebude fungovat! Vše nás stejně dovede zase zpátky do bodu, kdy se budeme muset rozhodnout...k bohu nebo od...

Výsledek obrázku pro buh


Žádné komentáře: