Objev v sobě tuto božskou energii

pondělí 2. ledna 2017

Vlastnosti roku 2017

Rok 2017 dává v součtu číslo 1. Existuje mnoho numerologie, ale 1 je pozitivní snad ve všech. 

Číslo Slunce

Slunce samo o sobě evokuje mnoho vlastností. Ani se to nemusí popisovat. Každý cítíme nával energie, Světlo, Teplo, to Pohlazení, které nám tak chybělo...po tolika zvratech a rozvratech...po toliko odhalení a zahození, odhození, zbavení se, pod tíhou, že to pořád snad nekončí...

Přichází Sluníčko!!

Výsledek obrázku pro slunce 

Možná to ještě necítíte...teprve svítá...

Výsledek obrázku pro slunce 

Tak jako v přírodě, i v našich životech postupně vyjde Sluníčko.

Vlastnosti, které tento rok přináší:

Pozitivní vlna
Je dobré být laskavá, zoodpovědná, velkorysá, srdečná, praktická, ohleduplná, hlavně srdečná. Originalita a kreativita. A hlavně vědomý život.
Negativní vlna
Nenechat se svést nezoodpovědným jednáním, přílišnou dominancí, neflexibilitou, nepraktičností nebo tím, že vyžadujeme neustále nějakou pozornost.
Naplnění pozitivních aspektů nám do života přinese zázraky. 
Pokud si však zvolíte jízdu na negativní vlně, otevíráte svůj život překážkám a emočnímu vyčerpání.  Tak či tak, každé rozhodnutí je správné, vždy povede k cíli...to zlé bývá nejlepším učitelem :)

Krásný rok všem!
P.S. Kdo by chtěl oživit energii, která je k dispozici na začátku roku, centrum Naam v Praze má speciální program až do 12.1. Každý den asi 2 hodinová meditace (se zpěvem), velice silná a krásná, moc doporučuji, lze přijít i jednorázově, nemusíte objednávat, nebo mi napiště :)

Misha

Žádné komentáře: