Objev v sobě tuto božskou energii

pondělí 2. ledna 2017

Kde a jak cvičit Shakti Naam Jógu

1. Naam centrum v Praze

Na náměstí Jiřího z Poděbrad, kousek od Flory, na metru A, uprostřed Prahy, posílá pravidelně pozitivní, ozdravné vlny energie do okruhu až několika kilometrů od centra. 
Pokud máte možnost a chtěli byste si vyzkoušet tuto jógu a použít její techniky na vyřešení, konečné vyřešení vašich problémů, zavítejte na stránky http://www.naamjoga.cz/, kde najdete krásný, podrobný popis co je Shakti Naam jóga nebo co je např. léčení energií Harmonyum. Najdete tam také program http://www.naamjoga.cz/index.php/rozvrh-a-seminare a ceník http://www.naamjoga.cz/index.php/centrum
Centrum nabízí klasické lekce Shakti Naam jógy (zpěv manter, dechová cvičení, jógové asány, dechová cvičení, zpěv mantry), Naam jóga (speciální meditace zaměřené na užší spektrum lidí jako těhotné ženy, maminky s miminky, také přináší světlo k nemocným lidem), rituály (k novolunní, úplňku, rovnodenosti..možnost přát si svá přání a využít silné energie, které se násobí skupinovou praxí - viz. noetické vědy), semináře (velmi cenné informace o fngování Vesmíru a života kolem nás, které aplikujete na svůj život, život své rodiny a budete je předávat dál, protože víte, že fungují...poskládá vám to hodně puzzlíků..), čtenářský klub (pokud se rozhodnete studovat moudrost díky knihám, které centrum překládá do češtiny přímo od autora, mlžete si nejansosti osvětlit v debatě v rámci čtenářekého klubu), další akce (tvořivé např d ledna malování kalendáře s mandalami, večírky, oslavy). 

Mezinárodní komunita

Centrum v Praze patří do velké sítě center vznikajících po celém světě. Zatím se jedná o relativně novou techniku (centrum bylo založeno v roce 2012), center není moc...o to víc si vážím možnosti navštěvovat to v Praze. Velké dík lidem, kteří se každodenně podílejí!

Jako součást této komunity můžeme čerpat výhody, které ze spojení světových komunit plyne, a to sice zahraniční účast. Úžasná možnost rozšíření našich obzorů. Obrovská inspirace! V každém případě, krom velmi cenných znalostí, které osloví vaše srdce, bude takové setkání, většinou ve formě semináře, mít vliv na vaše zdraví. Je totiž léčivé. Vaše vibrace se zvýší díky lidem, kteří mají vyšší vibrace. Společně vytváříte více světla. To pak léčí ihned vaše srdce. Vibrace, které udává srdce, jsou těmi nejvyššími, tzn. zvyš vibraci srdce, zvýšíš vibraci mozku, tím pádem zvýšíš počet pozitivních myšlenek, ubydou negativní. To má vliv na naše pocity a následně na naše jednání a chování. Tzn. vše je ve vibraci, člověl nemusí dosahovat dalekosáhlých cílů, aby byl spokojenější...stačí pracovat na zvýšení vibrace :) Třeba návštěvou takového semináře. 

Další centra v ČR

Nejsou.... :) Ale třeba budou :) Nedávno byla jendorázová hodina ve Zlíně. I v jiných městech, Za sebe bych viděla potenciál v Ostravě :)

Další možnosti cvičení

Internet. Lze si stáhnout video pro cvičení  http://rootlight.myshopify.com/collections/music/products/back-2-life-dvd-instant-streaming-hd, lze si stáhnout meditační hudbu, http://rootlight.myshopify.com/collections/music,  podle které meditujete sami doma. Lze si zaplatit členství na stránkách vedených přímo v LA http://naamyoga.com/, kde získáte přístup k dalším meditacím včetně rituálů. Krom toho probíhají neustále školení http://www.naamyoga.com/wellness/, moho z nich právě online. Stojí různě, ale pojeti peněz, prosperity, se tady chápe jinak. Dlouho jsme hledala odpověď na otázku prč to stojí tolik peněz?? A našla jsem ji :) (kdyby ji někdo chtěl vědět, napište, ráda se podělím, dává to smysl).

Sama mohu nabídnout jakoukoli konzultaci, informace nad rámec toho, co čtete. Nelze však říci nic konrétního, protože ta cesta, ta je ryze individuální. Pokud chcete, aby to do vašeho života přišlo, zadejte tuto myšlenku ke zpracování a ono si to k vám najde cestu.

Lidé z centra jezdí pravidelně i do jiných měst, případně ...lze se na všem domluvit. Kde je vůle, tam to vždycky jde :)

Každopádně určitě je dobré si pořídit nějakou z knížek, které jsou dostupné v českém překladu v centru (mohu zaslat poštou), či v originále v aj na www.rootlight.com. Tu přečíst a nechat informace pracovat. Je tam dost meditací. Dost krásných informací. Ty se odkrývají postupně, jako slupka od cibule. Každý má tak možnost, bez ohledu na místo. Taky na čas, protože doporučené meditace jsou i minutové a stačí tři minuty denně! Je to pro každého, kdo potřebuje ulevit sobě, svému životu, přinést trochu světla, pohlazení, i když neviditelného. Opravdu to funguje. Čím víc lidí se bude skupinově podílet, tím větší efekt to bude mít na celé naše město a dál...a až to bude celosvětové, pak se lidé stanou Člověkem.

Misha

Žádné komentáře: