Objev v sobě tuto božskou energii

pondělí 2. ledna 2017

Zázračná Shakti Naam jóga? Vdechni jí život..


Lze nastavit meditaci přímo na daný problém, ať už zdravotní nebo duševní.

Jednou se na semináři, při možnosti klást otázky přímo na dr.Levryho, ozvala paní, která až prosebným hlasem, v pozici na kolenou, ruce v pozici modlitby, prosila, zda by ji dr. Levry nemohl pomoct prodat dům. Už se jim to dlouhou dobu nedaří a mají vážné finanční problémy....Dr. Levry se usmál a řekl...thats no problem, I will give you meditation, you will sell your house:) (to není problém, dám vám meditaci, prodáte svůj dům). V jeho hlase nebyla žádná pochyba. Nevím, jak to dopadlo, ale je to více, než půl roku, dům bude už dávno prodaný.
Znám příběh lidí, kteří nikdy neměli mít možnost počít dítě, dostali meditaci, počali dítě (po 3 měsících).
Jiný příběh dvou žen, matek v očekávání (partnerky), kterým bylo sděleno v závěrečné fázy těhotenství, že se dítě přestalo vyvíjet a že pokud vůbec přežije, tak s doživotními následky...dostali meditaci, dodržovali ji, zpívali. Holčička se narodila naprosto zdravá.
Jiný příběh pacientky, která se po úspěšném vyléčení nádoru (chemoterapie) dozvěděla, že to vypadá, že část nádoru se vrátila...zašla si pro meditaci k dr. Levrymu...při další kontrole bylo vše v pořádku...

Dokáže pracovat na našich minulých životech.
Pracuje od srdce. Se srdcem. Je krásná!

Je tedy zázračná?

Ale ne není (tedy samozřejmě, že je, ale zázrak je pak vlastně všechno:)). Jen se o těchto principech nevědělo. A když vědělo, tak se často spojovalo a pořád spojuje s vysokými horami v Himalájích a polonazích mniších meditujících nad nekonečností Vesmíru. 
Pravda je taková, že díky pochopení principů a uvedení do praxe v našem životě, v našem všedním životě, v naší práci, v rodinném životě i seberozvoji, vezmeme svůj život zpět do svých rukou. Odprostíme se od jakékoli temnoty, která se nás drží. Od jakékoli nerovnováhy.
A jak funguje? Je to jen díky tvrdé práci, kterou každý musí odvést sám za sebe. Přes cvičení, dechová cvičení, meditace, ke každodenním meditacím, vstávání před úsvitem možná...dokonce...je to o opouštění komfortní zóny, nutí tělo nedýchat a uvolňuje spousty energie, ve vaší karmě, ve vašem podvědomí. Je to díky této práci. Technika je to krásná, ale někdo jí musí vdechnout život. Viděla jsem spoustu lidí, kteří to udělali a rozhodně září víc, než já ráno...vlastně většinu dne. Vidím, že to funguje a hlavně po krátké praxi i cítím.

A pokud stále nevíte, o čem to je...tak je to v pořádku, protože pro každého to bude asi o něčem jiném. V každém to objeví, probudí, pročistí jiné pocity. Ta práce je nutná udělat. Každý sám za sebe. 

Pokud máte chuť do toho jít a něco si vyzkoušet i mimo centrum, dejte vědět. Mohu poslat i krátká cvičení jako ochutnávku.

S láskou a velkou vděčností, že mám o čem psát Misha

Celé je to o tom navrátit život pod nadvládu Světla. Lidé jsou ti, co to musí vykonat, nelze se tomu vyhnout...vše tmavé bude osvětleno, na žádný kout se nezapomene. Všichni mají šanci. Skrze svá vlastní srdce...a pokud ho necítíte, věřte, že je tam. Když na něj budete často myslet, na to místo ve vaší hrudi, jednou ho uvidíte. To srdce, díky kterému žijete, skrz které přichází život, díky elektrickým impulsům, které neúnavně vydává, aby udávalo rytmus celého těla i duše. A když ho uvidíte, už nezapomenete....a tma pomalu, ale jistě zmizí...

Žádné komentáře: