Objev v sobě tuto božskou energii

sobota 10. prosince 2016

Jak funguje závislost a možnost, jak se jí zbavit


Závislostí je několik druhů. Na jídle, na droze, na alkoholu, ale také třeba emoční závislost. Důvodem závislosti je naše nízká vibrace. Negativní myšlení a špatné dýchání. Závislost jsme mohli podědit po svých rodičích, může být usídlena v generacích a generacích naší rodiny. Mohli jsme ji také získat my samy. Tady a teď v tomto životě.

Kde v těle je co špatně?


Srdce a mozek

Výsledek obrázku pro srdce
Za správné vibrace je zodpovědné srdce. Pokud srdce vibruje správně, pak každá buňka tuto vibraci přebírá. Jedná se o nejvyšší možnou vibraci, která je nám, právě nám dostupná. Srdce je s mozkem spojeno velkým nervem. Správná vibrace srdce pomáhá mozku tvořit pozitivní myšlenky. Pozitivní myšlenky ovlivní naše pocity a pomáhají srdci být šťastné, radostné, plné vděku a tím vibrovat správně.
Vibrace můžeme zvýšit pomocí zpěvu manter, vibrací Naam a spolu s prací se Světlem (Sluncem).
Takto se velice dobře dají zvládnout špatné vibrace nemocí, depresí, závislostí.

Játra

1. část duše sídlí v játrech, je to to první, co je v těle a poslední, co z něj odchází, když je tělo rozloženo (proto se doporučuje tělo spálit). Pokud něco nefunguje, můžou za to játra. Vždy bytosti z nižších sfér, které skrze nás čerpají energii a manifestují se třeba jako závislost, do nás vstupují skrz játra. Pokud játra nefungují dobře, společně se žlučníkem, vede to k pocitům sebevraždy a neschopnosti cítit vděčnost.


Závislost problém fyzického světa?

 

Leckomu by se chtělo říct, že když mluvíme o závislostech, máme na mysli konkrétní, fyzické záležitosti. Kávu. Trávu. Fitko. Kniha. Strava.
Tohle ale není závislost sama o sobě. Tohle je jen následek. Výsledek čehosi, čemu se zatím začínáme učit. Nevadí, že tomu nerozumíme, ale víme, že je za tím něco víc než je hrnek černé tekutiny. Je to manifestace něčeho. Je to ten okamžik, kdy si chcete dát to čtvrté kafe a řeknete si ne, limit mám tři...a pak se ve vás něco ozve...ale to první se nepočítá, to bylo malé...a řekne něco, co i když je sebevětší blamáž, tak tomu ochotně věříte. Vlastně nevěříte, ale uděláte to. Uděláme co po nás chce a dáme si čtvrtý hrnek kafe. A tenhle hlas se ozve pokaždé, když vaše srdce vám něco napoví a někdo jiný přispěchá se sabotáží sebe sama. Není to fyzická úroveň.

Závislost je problém spirituálního světa.
Výsledek obrázku pro spirituální světProto závislost není možné vyřešit v tomto materiálním světě. Pokud je nějak překonána, ale není vyřešena ve světě spirituálním, vrací se zpět. Může se vracet i v úplně jiné podobě jako například mentální problém. Je to jako strom, který je nakažen a nese špatné ovoce. Pokaždé, když ovoce sesbíráme, kupujeme si jen čas, čas, než zase vyroste nové ovoce, které bude stejně špatné. Je třeba změnit semínko.

Na spirituálním světě pracujeme pomocí Naam a pomocí práce se Světlem.

Závislost často pochází z rodinné linie a může pocházet až 50 generací zpět.
Když začnu praktikovat Naam, první kam jde její energie, je do karmické zátěže. Proto je nutné pracovat s mantrou delší dobu, aby pro nás získala hloubku a mohla se projevit na fyzické úrovni.


Jako ženy máme možnost ukončit karmické programy celé naší rodiny a mnoho generací vpřed i vzad.

Výsledek obrázku pro spirituální žena



Veškeré informace čerpám na seminářích, které jsou volně přístupné všem v Naam centru v Praze, momentálně pravidelně každou poslední středu v měsíci. Díky tomu se můžeme dozvídat velmi cenné informace o tom, jak funguje svět kolem nás. To nejsou informace, které by nás někdo učil ve školách. Každý je pak může použít ve svém životě. Může tak opravdu pomoci sobě na spirituální úrovni a díky tomu i na fyzické, výléčit se z depresí a závislostí.
Pro více informací a programu Naam centra následujte odkaz http://www.naamjoga.cz/

S láskou a vděčností Misha

Žádné komentáře: