Objev v sobě tuto božskou energii

sobota 18. února 2017

Rozhovor o Bohu

...a o čem by ten rozhovor měl být?

Máš více témat?

- ano, můžeme se bavit o partnerství, o problémech, o dechu, o meditacích, o mantrách, o zdraví a nemoci, o Bohu, o prosperitě...

O Bohu?


- ano, o Bohu.

A co my k němu můžeš říct?

- všechno k Němu směřuje.

Jak to myslíš?

- odpověď na každou otázku je Bůh.

Vážně? Myslím, že to je těžko přijatelné pro mnoho lidí, my nejsme moc národ věřících...

- já myslím, že se mýlíš, že tento národ je věřící...možná je to o tom slově věřící, vede nás špatným směrem, kvůli všemu, co je na něj navalené za spoustu a spoustu let násilí a bolesti...nicméně, i tento nával bude rozkryt a brzy bude jasné, že je jedno, jak je to pojmenované, když víš, o jaký stav mysli se jedná.

A o jaký stav mysli se jedná?

- o to, že jednáš z čiré lásky...myslím, že mnoho lidí tady tak činí...v rámci každodenních maličkostech...nemluví se o tom...víš, když se máma celý den stará o děti, o domov, o jídlo, oblečení, úklid a nikdy ji nikdo nikdo nepoděkuje a ani za to nic nedostane, dělá to, protože je to její úkol, ona to cítí a pokud dokáže plnit tento úkol v prostředí lásky, pak vytváří přímou linku k Bohu. Takže jsi věřící, pokaždé, když upřednostníš pomoc druhým před uspokojením svých potřeb, když jednáš se srdcem na dlani. A myslím, že lidé tady okolo, ano, myslím, že všichni to už někdy zažili. A víš, to je semínko...jen čeká na vodu a začne růst.

A co z něho vyroste? Spojení s Bohem?

- ne. Vyroste z něho vědomý život a vědomý život tě osvobodí.

A kde je tedy Bůh?

- všude, je pořád tady, s tebou...nemůžeš ho od sebe oddělit, je v tobě...když dýcháš, vyslovuješ Jeho jméno. Nemůžeš ho od sebe oddělit, chápeš? Žádný člověk nemůže. Proto se snažíme vidět Boha v každém z nás a všech lidech a každý člověk je posvátný, protože má dar dechu. Dech je Život a Život je přinášen skrze Lásku a Láska je Bůh.

Od čeho tedy budu osvobozena?

-vlastně sama od sebe. Od svého podmínění. Teď je to možné. V této době. V tomto životě. Právě teď.

A proč právě teď? Bude se dít více zázraků?

- ne. Teď je speciální doba s energií, která nám pomáhá stoupat v našem vědomí. Zázraky se nedějí. Nic se neděje. To je jedna z iluzí života. Že Život se děje...copak Život Žije? Člověk žije. Člověk se děje, tzn., Člověk je ten, co tvoří a vytváří to, co nazývá Životem. Chceš zázrak? Tak si ho stvoř! To Světlo, které má vyléčit celou Zemi a posunout ji na další úroveň vývoje, odkud si myslíš, že to Světlo přijde?

No někdo nám pomůže? Mimozemšťané? Matka Země vstoupí do dalšího cyklu a všechno vyléčí? Nevím, žádný postup nám nikdo nedal...

- ale dal, jen si o něj musíš říct! Rozuměj, nikdo to Světlo za nás lidi nevytvoří. My to jsme! Je to naše práce a naše zodpovědnost! Když to neuděláme my, budou s tím muset začít naše děti nebo jejich, ale nevyhneme se tomu. Jen projdeme dalšími a dalšími válkami. To my lidi musíme rozšířit toto Světlo.

A kde ho vezmeme? V tomhle světě plné válek, přírodních katastrof...

- no v našem srdci...už tam na nás čeká. V srdci každého z nás. Stačí se tam začít koukat. To my jsme tím zázrakem. Jen jsme to zapomněli. Ale můžeme se to zase naučit. Protože víš co přijde s tou svobodou?

Co?

Klid...navěky.

...........


Jak se mohu Bohu přiblížit? Je pro mě těžké jen myslet na slovo Bůh...

- to nevadí, to je jen na začátku. Ta energie je v každém z nás a spojení se obnoví. Místo Slovo Bůh pracuj se Slovem Láska. Pokud i Láska je těžké slovo, pracuj se Slovem Světlo. Také začni pracovat se svým srdcem. Na začátek stačí, když mu v krátké meditaci pošleš vnitřní úsměv a zkusíš ho tímto úsměvem rozzářit. Pak můžeš pracovat na Světlem, které v tomto místě je a spojit ho vědomě se světlem Slunce. Budeš tak posilovat své vnitřní Slunce. Budeš vnímat krásu určitých situací, které tě budou dojímat a budou mít hluboké účinky ve tvém nitru. Budeš vnímat vděčnost a když vnímáš vděčnost, nutí tě to vnímat ji vůči někomu. Můžeš pracovat se svými Anděly nebo Průvodci či Vyšším Já, nakonec tě to dovede k Bohu a Slovo Bůh splyne s tvou duší.

A pak se osvobodím?

- ne dítě, pak teprve začneš doopravdy pracovat! Začneš se probouzet. Každý krok bude doprovázen větší a větší pozorností až budeš schopna změnit celý svůj život, aby byl v souladu s Láskou, Pravdou, Vírou a Nadějí. Staneš se spirituální a budeš mít možnost žít vědomý život. A svým příkladem budeš vést armádu dalších duší, kteří pochopí díky tobě, že jen spí a je čas probudit se!

Je to těžko uchopitelné...

- je to těžko uchopitelné jen když se koukneš zpět na začátek. Když si ale projdeš znovu celý rozhovor, myšlenku za myšlenkou, když to tvá mysl to logicky přijímala, tak to nebylo těžko uchopitelné. Bylo to jednoduché. Nikdo neříká, že se hned musíme dostat na konec cesty, to bychom přišli o tolik zábavy! Toto je semínko. Stačí ho mít v sobě a když se rozhodneš, otočíš pozornost na toto semínko a začneš si toto myšlenky točit v hlavě. Brzy se dostaví výsledek.

A jaký?

. to já nevím, je to tvůj výsledek :D Ta cesta si tě sama najde...pamatuj: Požádej a bude ti dáno! Nezapomeň, že na to nejsi sama :)


Love and Peace Misha


Žádné komentáře: