Objev v sobě tuto božskou energii

sobota 18. února 2017

Nepodmíněná láska pro podmíněného partnera

Jak dát lásku partnerovi, který ji neočekává?

Výsledek obrázku pro srdce
Dlouhou dobu vztahu se může zdát, že se jedná o ideální stav. Nikdo po nás, jako po ženě, nic nechce, samy chápeme, že ten impulz má přijít zevnitř nás, tak ani nic neočekáváme.

Dostaneme se tak do začarovaného kruhu a ani si nevšimneme!

Uvědomím si, že mi chybí láska, jelikož mám partnera, logicky mě napadne, že by to měl být on, kdo by mě měl obklopovat láskou. Chvíli tuto hypotézu testujeme, občas i zuříme, protože ono je to samozřejmě úplná blbost, což nám finálně dochází a uvědomujeme si, že tu lásku musíme najít nejdříve sobě! Všude se o tom tak píše, tak se prostě zkusím začít mít více ráda! Zajdu si na bazén, ke kadeřníkovi...obejmu se. No a chvíli žiji spokojeně s tím, že jsem si dala vnitřní lásku. Brzy však prozřu. Taky vidím, že partner stále nic...a začíná nové kolečko.

Co změnit?


Dlouho jsem myslela, že je tento proces úplný...ale není. Chybí tam jedna podstatná věc. Schválně, jestli na to přijdete?

Jsem žena a chci lásku. Zkouším ji dát sama sobě, když nepřichází zvenčí. Nedojde však k naplnění. Proč?

Než se podíváme na odpověď, zabrousíme teď na téma přítomnost. Určitě známe z jedné známé myšlenky, která se těší vzrůstající slávě. Škoda, že neroste také počet lidí, kteří by jí rozuměli...

Žít v přítomném okamžiku!

To je ta myšlenka:):):)

Jako bych snad dokázala žít v minulosti nebo dokonce budoucnosti!

Pravda je však taková, že málo kdo žije v přítomnosti. Často si přehráváme zážitky nebo rozhovory, které jsme ten den zažili nebo dokonce dny předtím. Případně se na ně připravujeme dopředu než je máme prožít. Můžeme si v hlavě připravit jakoukoli variantu! No jo, jenže kvůli tomu nám opravdu ta přítomnost utíká. Naše minulost nás neurčuje, můžeme se z ní poučit, ale je dobré soustředit se na teď. Pro partnery to znamená nepřehrávat si v hlavě celý den nevydařený rozhovor, který vás doma naštval a který jste nebyli schopni dostatečně včas ventilovat. Tím, že se dostáváme zpátky do situací, které se staly a nasáváme znovu tu negativní energii, tím se vyčerpáváme. Srdce našeho vztahu trpí. Plody, které vztah má dávat, se kazí. Můžeme využít meditace pro rozpuštění negativní energie zachycené v hádce, ale to neznamená, že si ji budu celý den přehrávat v hlavě a trápit se s ní. Protože tak nám utíká přítomnost a třeba přicházíme o jeden zázrak za druhým. A také si uzavíráme svá srdce, o to těžší pak bude dát lásku.

Odpověď na naši otázku


Tato žena se zasekla v cyklu, kdy hledala lásku venku, pak ji zkusila vytvořit vevnitř a dát ji sobě, ale moc to nefungovalo.

Dalším krokem je totiž vzít tuto vnitřní lásku a dát ji ostatním. A nemusíme chodit nikam daleko nebo utrácet peníze na pochybné charity. Stačí ji dát těm, které máme doma. Svému dítěti. Své rodině. Svému partnerovi.

Ano tomu partnerovi, který stále přehlíží vaše signály o tom, že by měl projevit trochu laskavosti, aspoň občas si zařadit do svého slovníku slovo romantika a aspoň občas s vámi může vyletět do oblak. A on je přikovaný k zemi se srdcem zavřeným a nechápavým výrazem...co po mně pořád chceš? Ty si pořád nespokojená...a sedne si s nataženýma nohama na stole, pivem v ruce, notebookem na stehnech a zapnutou televizí a dál se s vámi nebaví.

Je možné zachránit i takový vztah?

Určitě. Většinou není co zachraňovat, všechno máme jen ve své mysli.


Vše je jen v mysli!


Pokud se budeme soustředit na problémy, budeme mít jen další a další problémy. Je to způsob, jakým náš mozek funguje, Na co ho nastavíme, to bude tvořit. Budeme li myslet na problémy, jen se objeví další, to mozek je vytvoří. Budeme li však myslet na lásku, postupně si začneme všímat, že ta láska se tak nějak vytváří i okolo nás...najednou přijde a chytne vás nesměle kolem ramen a vy cítíte všechnu ženskou sílu světa.

Proces je jednoduchý

Lásku v sobě dám někomu dalšímu. Nereaguji na negativní (včetně říhání, prdění, chrchlání, špinavých ponožek, drobků na stole a špinavého nádobí), soustředím se na pozitivní (jdu a dám mu pusu). Pokud se dostanu do negativní situace, vzpomenu si na lásku, Boha, své srdce a udělám přesný opak než si negativní situace žádá. Začnu se jí smát a projevím laskavost. 

Co dělat, když mi tento proces v nějakém bodě nejde?


Meditovat, cvičit jógu a pracovat dál s těmito myšlenkami.
Meditovat a cvičit můžeme s jednou nejvíce se rozvíjejících jógových technik ne světě, a to sice se Shakti Naam jógou, která pracuje na našem vědomí i fyzickém zdraví. S touto jógou dokážete zázraky.
Mým cílem je dožít se 120 ti let v plném zdraví :) Bude zapotřebí hodně nepodmíněné lásky :)

Výsledek obrázku pro srdce

S láskou a vděčností Misha

Žádné komentáře: