Objev v sobě tuto božskou energii

středa 29. března 2017

5 pravidel pro manifestaci prosperity ve vašem životě

 Výsledek obrázku pro prosperita
Prosperita, jako každé jiné existenční přání (zdraví, láska, štěstí), přichází po splnění určitých zákonů, které ve Vesmíru fungují. Následujících 5 bodů je zásadních:

  1. Vaše přání, činnost musí být v souladu s boží prací
  2. Činnost by měla směřovat k pozitivnímu vývoji lidstva
  3. Prociťte to, jako byste tu činnost právě teď dělali, představte si sami sebe, pak se soustřeďte na ten pocit, ten vede k úplnému sebe naplnění skrz tuto činnost
  4. Přidejte do tohoto obrazu  představu peněz 
  5. Spojte peníze s vámi zvolenou činností a formulujte přesně, co před sebou vidíte, co vidíte, co vám přináší ten skvělý pocit naplnění? Formulujte slovně a vyšlete toto přání ve formě myšlenky do Vesmíru.

Vysvětlení
Aspekty Boha jsou Láska, Mír, Naděje, Víra, Zdraví, Dokonalé štěstí, Klid, Služba, Vděčnost
Pozitivní vývoj lidstva znamená probuzení lidí a vytvoření prostoru lásky a soucitu. Probuzení znamená vědomé rozhodování, znamená zvýšenou frekvenci, znamená osvícení, druhé zrození.
Ten klíč je v pocitu.
Spojíme energii peněz, které představují svobodu a pomáhají nám dojít k našemu přání a mít tak příležitost ukázat tuto cestu i ostatním, s pozitivní energií té činnosti a toho pocitu, který to v nás vyvolává.
Ano na začátku to může vypadat neuvěřitelně. Může vás napadnout myšlenka jako, ale za to mi přece nikdo nezaplatí...toho už je tolik...na to nemám zdroje...na to nemám čas, to bude trvat dlouho.


Dodržte postup a úspěch vás nemine a ještě budete dělat to, co chcete!

Důležité je ujistit se, zda je v tom jakákoli služba druhým. Upřímná pomoc těm, kteří o to budou stát. Třeba i v podobě přístupu k čerstvým potravinám nebo živé vodě? Vlastně nás to pak vede k tomu, že ty peníze jsou jen součástí procesu moct dělat to, co nás naplňuje uvnitř našeho srdce a protože pomáháme i ostatním, jsme za to odměnění další prosperitou, která pramení z počtu lidí, kterým jsme my sami svým přístupem pomohli. Takže ať už věříte v Boha nebo ne, zeptejte se sami sebe: můžu spojit tuto činnost s boží prací? Něco ve vás vám odpoví. Možná bude odpověď, že to nemá s Bohem nic společného...Pak hledáme dál. Věřím, že každý z nás má tu činnost hluboko v srdci, jen nemá odvahu vůbec pomyslet, že by to mohlo být ono :)

S Láskou a Světlem do všech koutů duše Misha 
Výsledek obrázku pro prosperita

P.s. veškeré zde zmíněné principy, pokud vás zaujaly, můžete je blíže studovat v rámci učení Shakti Naam jógy. 

Žádné komentáře: