Objev v sobě tuto božskou energii

středa 15. března 2017

Ochutnávka vědomého mateřství

 Výsledek obrázku pro mateřství

Každé dítě, které přijde na svět, přijde z určitého důvodu. Má svůj čas k životu a svou misi. Bůh se nikdy nemýlí. Vždy je vše v pořádku. Vše je tak, jak má být. Když toto dokážeš přijmout, dokážeš přijmout věci tak, jak jsou a dokážeš za ně i poděkovat, poděkovat za vše bolestné, co se ti stalo, pak najdeš osvobození a klid pro duši, který potřebuješ k tomu, abys mohla vyletět do výšin co se tvého vědomí týče.

I cesta k početí, následně těhotenství a mateřství je velkou příležitostí k uvědomění si mnoha zákoutí v našem životě. Vždy si pamatuj : 

S čím do toho vstupuji, to potom jde vidět i ve výsledku.

S čím ty vstupuješ do svého mateřství? S jakou myšlenkou, pocity? Je tam místo i pro lásku nebo je to vyplněné jen různými plány a měla bych a všichni kolem...Moderní život nás hodně tlačí různými směry a snaží se v nás vyvolat strach. Pak sami sebe ujišťujeme. Už to ujišťování vede naši pozornost logicky na něco nejistého a přesně v ten okamžik to nejisté také tvoříme a je jen otázkou času, kdy se to vyplní. Jaké pocity tedy v sobě mám, když mluvím o dítěti? Jak o něm mluvím? Přesně takové dítě se mi pak narodí :) Je krásné vědět, že svým myšlením ovlivníme třeba to, jak bude dítě schopno vyjadřovat lásku, jakým andělem bude nejen pro rodiče...ten základ je už teď ve tvé mysli.

Naše největší síla je na samotném počátku početí, úroveň vědomí předurčí i výsledek.

A hlavně

Příčina určuje výsledek!

Zasazujeme semínko. Chci sklízet lásku? Musím zasít lásku. Zosobnit lásku. Nepřijde k nám nic, co nezasadíme.

Uvědom si, že je to na tobě! Je to tvoje práce.

Hlavní je vnitřní práce. Myšlenky, slova, pocity, přístup, chování to jsou ta nejdůležitější semínka, která zasazujeme každý den, každou chvíli.

Meditace nás postupem času vede k uvědomění si našeho přístupu, studium moudrosti nám přináší světlo, abychom se uvolnili z podmíněné mysli. Způsob, jakým nás vychovali, prostředí, ve kterém jsme vyrůstali a jak s námi mluvili, to vše určuje sílu našeho podmínění.

Osvoboď svou duši a osvobodíš celý svět!

S láskou Misha 

Výsledek obrázku pro mateřství

Žádné komentáře: